Finales NK Beach Soccer succesvol verlopen

In het weekend van 23 en 24 juli zijn de finales van het Nederlands Kampioenschap Beach Soccer in de categorieën O11, O13, O15, O17, O19 en senioren gespeeld. Op het prachtige strand van Scheveningen waren er 50 teams die streden om de titel Nederlands Kampioen Beach Soccer.

In The Hague Beachstadium werd op zaterdag 23 juli de finales van de amateurs in de categorie O13, O15, O17, O19 en senioren (mannen en vrouwen) afgewerkt. De nieuwe Nederlands Kampioenen zijn: BS Zeeland (O13 jaar), BS Zeeland (O15 jaar), WEC (O17 jaar), BS Klundert (O19 jaar), SSS (vrouwen senioren) en Zeepaardje (mannen senioren).

Op zondag 24 juli werden de finales in de categorie O11 en Eredivisie (mannen en vrouwen) gespeeld. In de categorie O11 jaar is BS Zeeland Nederlands Kampioen geworden. Voor het Algeheel Nederlands Kampioenschap streden de Eredivisie teams in en rondom The Hague Beachstadium. Algeheel Nederlands Kampioen bij de vrouwen is BSZ Ladies geworden. Bij de mannen is het BS Scheveningen die, na een lange weg, de titel Algeheel Nederlands Kampioen voor een jaar lang mag dragen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *