VRIJWILLIGERS

Ben jij een toekomstige Beach Soccer vrijwilliger? Zou jij ons willen helpen tijdens het Nederlands Kampioenschap Beach Soccer, de snelstgroeiende zomersport ter wereld? Geniet samen met ons van de topprestaties van deelnemers en enorme gezelligheid onder elkaar.

De mogelijkheden zijn immens. Denk aan op- en afbouw en begeleiding bij de voorrondes, ondersteuning van het veldteam, verzorgen (social) media en ga zo maar door.

Dankzij ons vrijwilligersteam brengen we ontzettend veel mensen in beweging. Het team bestaat uit individuele vrijwilligers en studenten. Wat een werk word er verzet door deze prachtige mensen, niet alleen tijdens het evenement maar ook al ervoor en erna.  Een divers team met verschillenden leeftijden, niveaus, motivaties en wensen, maar samen één doel ‘de deelnemers, toeschouwers, partners en media zo goed mogelijk faciliteren’. Voor eenieder is er een passende taak, je kan één keer per jaar helpen maar ook bij alle evenementen, je kan meer uitvoerend helpen, maar ook aansturend.

Wil jij ook genieten van de blije gezichten, een toffe dag beleven, ervaring opdoen en na afloop met een voldaan gevoel weer naar huis gaan?

VRIJWILLIGERS

Wil jij tijdens jouw studie alvast kennis en ervaring opdoen op het gebied van sportevenementen organiseren? Meld je dan als student aan voor vrijwilligerswerk bij het mooiste zomerevenement van Nederland!

info@beachsoccerbond.nl

We werken bij Beach Soccer Bond Nederland met diverse scholen samen. Samen met een school stemmen we af welke vrijwilligersdiensten interessant zijn voor de studenten. Het is hierbij van belang dat dit gerelateerd is met waar ze later in het werkveld mee te maken krijgen, zodat ze alvast ervaring kunnen opdoen.