SCHEIDSRECHTERS

De scheidsrechterscommissie zorgt voor kwalitatief goede arbitrage bij het Nederlands Kampioenschap Beach Soccer en de Eredivisie. De commissie stelt officials aan bij deze wedstrijden. Daarnaast wil de commissie graag helpen de kwaliteit van arbitrage bij evenementen/toernooien te verbeteren. Dit doen we door organisaties te helpen, ondersteunen en adviseren op het gebied van arbitrage.

naast communicatie en coördinatie

Speerpunten van de commissie

  • Een prettig scheidsrechtersklimaat
    Scheidsrechters voelen zich prettig bij het Beach Soccer. Ze voelen zich onderdeel van de organisatie en er is onderlinge binding. Er is waardering door spelers en coaches.
  • Opleiden van scheidsrechters
    We maken het opleiden tot scheidsrechter onderdeel van de training en bieden de mogelijkheden tot het ontwikkelen op het gebied van het zijn van scheidsrechter.
  • Begeleiden van scheidsrechters
    De ondersteuning van iedereen die fluit is belangrijk. Van jong tot oud is de betrokkenheid en het uitwisselen van ervaring van belang om elkaar scherp te houden en te verbeteren.

Wil jij ook fluiten op de zonnigste sport van Nederland

In een zomerse ambiance fluiten op blote voeten op het strand in Nederland. Omgaan met kleine vriendenteams die spelen om plezier te hebben. Ook jij kan daar deel van uit maken aankomende zomer.

Beach Soccer is in 1997 in Nederland geïntroduceerd als ideale zomersport om onderandere het voetbalseizoen te verlengen. Vrienden konden in teams van 5 spelers meedoen aan evenementen en toernooien door heel Nederland. Zon, strand en zee stonden centraal in de beleving van de deelnemers en toeschouwers.

Beach Soccer is zowel voor scheidsrechters die lekker in de zon willen fluiten, maar ook voor scheidsrechters die eventueel ambitie hebben om internationaal te gaan fluiten een ideale sport. Bij een Beach Soccer wedstrijd staan er twee scheidsrechters op het veld, één tijdswaarnemer en een derde scheidsrechter langs de kant van het veld. Je bent dus nooit alleen!

Wil jij tijdens de zonnige dagen, in een zomerse sfeer fluiten op één van de toernooien van Beach Soccer Bond Nederland? Meld je dan snel aan via onderstaande button

COMMISSIE

Michael Medina

Rick de Bruijn

Erwin Kloosterman

Gerard Briene