DEN HAAG TOPSPORT

Den Haag Topsport draagt op een innovatie manier bij aan het vergroten van de sportbetrokkenheid en participatie van de Haagse burgers. Door topsporters, Haagse talenten en topsportverenigingen te helpen hun dromen om te zetten in prestaties én (top)sportevenementen te organiseren bieden we talent de kans zich te ontplooien, dragen we bij aan de (inter)nationale profilering van de stad en inspireren we Haagse burgers tot actieve sportparticipatie.
Daarnaast zijn we trotse partner van het CTO Metropool in samenwerking met NOC*NSF. Dit alles maakt van Den Haag dé topsportstad aan zee!

MSP EVENTS

Het ontwikkelen van unieke concepten en het organiseren van evenementen, (bedrijfs)feesten kunt u met veel vertrouwen overlaten aan MSP Events.  Met de jarenlange ervaring van haar medewerkers in het ontwikkelen van unieke concepten en het organiseren van grote en kleine nationale en internationale evenementen kan MSP Events een grote meerwaarde hebben voor organisaties, instellingen, bedrijven  en gemeentes.De verhuurafdeling en het boeken van artiesten en topsporters is zowel te benaderen door zakelijke als particuliere klanten.

“The expectation is what you get and we will give you more”

GEMEENTE AMSTERDAM

Sport speelt een belangrijke rol in de leefbaarheid, promotie en aantrekkelijkheid van de stad voor zowel de bewoners, bezoekers als de investeerders.

Het gemeentebestuur heeft als standpunt dat sport en bewegen mogelijk moet zijn voor iedere Amsterdammer , ongeacht leeftijd, inkomen of beperking. De gemeente  stimuleert  het aanbieden van sporten die aansluiten bij de behoeftes van diverse groepen Amsterdammers. Zowel jong- als oud. En met voldoende- en veilige ruimte om te sporten.

BEACH SOCCER WORLDWIDE

Beach Soccer Worldwide (BSWW) is de organisatie die verantwoordelijk is voor de oprichting en groei van Beach Soccer, de afgeleide sport van voetbal. BSWW werd opgericht als een unieke instelling om de sport te ontwikkelen en internationale strandvoetbalcompetities en toernooien over de hele wereld te organiseren, voornamelijk tussen nationale teams.

KNVB

De Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB) is de Nederlandse Voetbalbond. Onder de KNVB vallen de sporten voetbal inclusief de varianten zaalvoetbal, Beach Soccer, straatvoetbal, schoolvoetbal, 45+-voetbal (senioren) en G-voetbal (voetballers met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking).

De KNVB organiseert landelijke competities, bekertoernooien en evenementen, coördineert de nationale elftallen en beheert de bedrijfstak voetbal. Verder participeert de bond in maatschappelijke projecten.