INSCHRIJVEN

ZATERDAG 6 + ZONDAG 7 JULI

Nederlands Kampioenschap

Beach Soccer Bond Nederland zal op zaterdag 6 en zondag 7 juli 2024 het Nederlands Kampioenschap Beach Soccer organiseren in The Hague Beachstadium in Scheveningen. Voor het NK kunnen teams zich inschrijven via het inschrijfformulier. Daarnaast plaatsen de winnaars van de aangesloten kwalificatietoernooien zich voor het finaleweekend in Scheveningen.

Tijdens het finaleweekend spelen amateurteams (jeugd en senioren) voor de titel “Nederlands Kampioenschap Beach Soccer  Amateurs” en de Eredivisie voor de titel “Algeheel Nederlands Kampioen Beach Soccer”. Voor het Algeheel Nederlands Kampioenschap Beach Soccer kan je je niet inschrijven, hiervoor moet je geplaatst worden via de Eredivisie competitie.

Categorieën

OPEN INSCHRIJVING HUIDIG NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP

Inschrijfgelden Open NK Beach Soccer

JEUGD AMATEURS

€ 50,-

SENIOREN AMATEURS

€ 75,-

EREDIVISIE

€ 125,-

SCHEVENINGEN

The Hague Beach Stadium

Direct aan de kust van Scheveningen vindt u het Beach Stadium. In ons stadion en paviljoen dat samen ruimte biedt aan 2.000 bezoekers, is iedereen tijdens het strandseizoen welkom om zelf te komen sporten, een evenement bij te wonen of een evenement te organiseren. Op deze bijzondere plek werken we aan onze missie om zo veel mogelijk mensen van elk niveau in beweging te brengen of je nu een beginnende sporter bent of gevorderd.

Sporten op het zand, aan zee is geweldig. Het geeft een gevoel van vrijheid en levert pure energie op. Bij ons staan sportiviteit, innovatie en energie altijd centraal en is de sport die buiten wordt beoefend een unieke beleving. De zon op je lichaam, de wind door je haren en de heerlijke zeelucht. De elementen geven je energie, kracht en inspiratie. Tijd doorbrengen op het strand maakt je blij en gelukkig.

Lokatie

Strandweg 4

2586 JK Den Haag

Opening

mei – (half) oktober

 

Contact

Telefoon: +31 (0)70 76 20 276

Email: info@beachstadium.com

Partners