Haaglanden
Beach Soccer Cup

Op vrijdag 22 juli zal de Haaglanden Beach Soccer Cup in en rondom The Hague Beachstadium georganiseerd worden in Scheveningen.

Zowel senioren (mannen en vrouwen) als jeugd kunnen zich inschrijven voor de Haaglanden Beach Soccer Cup waar je minimaal 5 spelers voor nodig hebt.

22

Juli 2022

VRIJDAG 22 JULI 2022

SCHEVENINGEN

The Hague Beach Stadium

Direct aan de kust van Scheveningen vindt u het Beach Stadium. In ons stadion en paviljoen dat samen ruimte biedt aan 2.000 bezoekers, is iedereen tijdens het strandseizoen welkom om zelf te komen sporten, een evenement bij te wonen of een evenement te organiseren. Op deze bijzondere plek werken we aan onze missie om zo veel mogelijk mensen van elk niveau in beweging te brengen of je nu een beginnende sporter bent of gevorderd.

Sporten op het zand, aan zee is geweldig. Het geeft een gevoel van vrijheid en levert pure energie op. Bij ons staan sportiviteit, innovatie en energie altijd centraal en is de sport die buiten wordt beoefend een unieke beleving. De zon op je lichaam, de wind door je haren en de heerlijke zeelucht. De elementen geven je energie, kracht en inspiratie. Tijd doorbrengen op het strand maakt je blij en gelukkig.

Lokatie

Strandweg 4

2586 JK Den Haag

Opening

mei – (half) oktober

 

Contact

Telefoon: +31 (0)70 76 20 276

Email: info@beachstadium.com

VRIJDAG 22 JULI 2022

De Haaglanden Beach Soccer Cup

De Haaglanden Beach Soccer Cup is een voetbaltoernooi op het zand. Een team bestaat uit 5 spelers, waarvan 1 keeper. Er mogen maximaal 7 wisselspelers aanwezig zijn.

Er kan ingeschreven worden in meerdere leeftijdscategorieën (jeugd en senioren). 

Vrijdagmiddag 22 juli start de Haaglanden Beach Soccer Cup voor de jeugd. De senioren starten om 19.00 uur tot 22.00 uur.

Er komen 3 speelvelden te liggen waarvan het hoofdveld in het Beach Stadium komt te liggen.

Op lokatie zijn kleedkamers en een gelegenheid waar je een hapje en drankje kan nuttigen aanwezig.