About the company

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo, when an unknown printer took a galley.

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as opposed to using ‘Content here, content here’, making it look like readable English. Many desktop publishing packages and web page editors

There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don’t look even slightly believable. If you are going to use a passage of Lorem Ipsum, you need to be sure there isn’t anything embarrassing hidden in the middle of text. 

BEACH SOCCER

Clinics

Op woensdag 20, donderdag 21 en/of vrijdag 22 juli organiseert Beach Soccer Bond Nederland en The Hague Beachstadium Beach Soccer clinics. Locatie is het The Hague Beachstadium in Scheveningen.

Tijdens de clinics komen de deelnemers niet alleen actief in aanraking met Beach Soccer maar ook met andere activiteiten.

De clinics zijn voor jongens en meisjes in de leeftijd van 6 – 16 jaar. Het is een clinic waar de deelnemers van 10.00 uur tot 16.00 uur aanwezig zullen zijn op lokatie.

Je kan je inschrijven voor  één of meerdere clinics.

Hoe ziet een dag eruit?

10.00 uur
10.00 – 10.30 uur
10.30 – 11.00 uur
11.00 – 12.00 uur
12.00 – 13.00 uur
13.00 – 14.00 uur
14.00 – 16.00 uur
16.00 uur

aankomst
aanmelden / binnenkomst
omkleden kleedkamer
training / clinic
lunch
activiteit
training / clinic
ophalen

Activiteiten

Bucket Beach Soccer

In elke bovenhoek van een goal hangt een mand. Op een vooraf bepaalde afstand ligt een bal. De afstand is afhankelijk van de leeftijd van de deelnemer. Het is de bedoeling om de bal in één van de manden te schieten.

Mini Beach Soccer

Er wordt een klein speelveld met boarding en goals opgezet. Iedereen is vrij om gebruik te maken van het veldje waar ze in aanraking komen met Beach Soccer. Daarnaast worden er clinic’s in dit veldje verzorgd.

Penaltycontest

Deelnemers aan de penalty contest nemen vanaf 9 meter een penalty op een keeper. Het is direct een afvalrace. De deelnemer die overblijft is de winnaar.

Lijn van Fortuin

Vanaf de middenlijn van het speelveld krijgt een deelnemer de kans om een bal op doel te schieten. De deelnemer die zijn of haar bal zo dicht mogelijk bij de doellijn schiet (de bal mag niet over de doellijn komen) wint.

Omhaalcontest

Groepjes van 2 deelnemers geven zich op voor de omhaalcontest. Eén deelnemer staat in de hoek van het veld met de bal, de andere deelnemer staat op 9 meter van de goal. De deelnemer met de bal geeft de bal hoog voor op de speler die op 9 meter van de goal staat. Middels een omhaal moet er getracht worden te scoren. De mooiste omhaal wordt met een prijs beloond.

Trainingen/clinics

Door professionele Beach Soccer spelers worden trainingen en clinics aangeboden. Ook de internationals van het Beach Soccer worden betrokken bij de trainingen en clinics.

Toernooien

Overige Beachsporten

SCHEVENINGEN

The Hague Beach Stadium

Direct aan de kust van Scheveningen vindt u het Beach Stadium. In ons stadion en paviljoen dat samen ruimte biedt aan 2.000 bezoekers, is iedereen tijdens het strandseizoen welkom om zelf te komen sporten, een evenement bij te wonen of een evenement te organiseren. Op deze bijzondere plek werken we aan onze missie om zo veel mogelijk mensen van elk niveau in beweging te brengen of je nu een beginnende sporter bent of gevorderd.

Sporten op het zand, aan zee is geweldig. Het geeft een gevoel van vrijheid en levert pure energie op. Bij ons staan sportiviteit, innovatie en energie altijd centraal en is de sport die buiten wordt beoefend een unieke beleving. De zon op je lichaam, de wind door je haren en de heerlijke zeelucht. De elementen geven je energie, kracht en inspiratie. Tijd doorbrengen op het strand maakt je blij en gelukkig.

Lokatie

Strandweg 4

2586 JK Den Haag

Opening

mei – (half) oktober

 

Contact

Telefoon: +31 (0)70 76 20 276

Email: info@beachstadium.com

Easysoftonic